back

Діяльність органів виконавчої влади

21 лютого 2012

21 лютого заступником голови райдержадміністрації Тарасенко А.В. проведено засідання координаційної ради з питань профілактики, боротьби з наркоманією та злочинністю, на якому розглянуто питання організації роботи по пропаганді здорового способу життя серед молоді району. У виступах начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Прилуцького МВ УМВС України в Чернігівській області Федоренка Р.В., головного лікаря Прилуцького наркологічного диспансера Дробота С.П. розкрито стан поширення в районі негативних явищ, в тому числі і в молодіжному середовищі. Методист методкабінету відділу освіти Андрусенко В.В., директор районного центру соціальних служб сімї, дітей та молоді Дементєва Н.Г., інші учасники засідання інформували присутніх про систему заходів, які проводяться з метою профілактики та боротьби за здоровий спосіб життя в загальноосвітніх навчальних закладах та серед молоді району.

Члени координаційної ради та запрошені, серед яких працівники галузі охорони здоров’я, центральної районної бібліотечної системи, акцентували на комплексності профілактичної роботи по популяризації здорового способу життя, залученні молоді до суспільно значимої праці, розвитку фізкультури і спорту.

Головою координаційної ради Тарасенко А.В. внесено пропозицію: в Рік спорту та здорового способу життя підготувати та провести естафету «Від села до села» по темі «Здоров’я - найцінніший скарб», врахувавши як медичний так і виховний аспект.

За підсумками засідання ради прийнято відповідне рішення.

https://legalaid.gov.ua/