back

Відбулося засідання Колегії райдержадміністрації

05 березня 2012

3 березня голова райдержадміністрації О.В. Нестеренко провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації, на якому були розглянуті підсумки виконання бюджету району за 2011 рік, стан та завдання по реформуванню медичної галузі району, хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації «Про заходи з відзначення у районі у 2011 році - Року освіти та інформаційного суспільства». До розгляду цих питань на засідання Колегії запрошені сільські, селищні голови, керівники підприємств, установ, організацій, члени громадської ради при райдержадміністрації, засоби масової інформації.

З доповіддю про виконання бюджету району за 2011 рік та основні завдання 2012 року виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Мусійченко Н.В., в якій проаналізувала результати виконання бюджету минулого року та акцентувала на пріоритетах бюджетної політики району в поточному році. Зокрема, наголосила на використанні всіх наявних резервів по збільшенню надходжень до місцевих бюджетів, економного і раціонального використання бюджетних коштів та дотримання суворої фінансово-бюджетної дисципліни, оптимізації мережі закладів та чисельності працюючих.

З доповіддю про стан та завдання по реформуванню медичної галузі району виступив головний лікар центральної районної лікарні Заєць В.П. Він акцентував на тому, що реформування галузі охорони здоров’я відбувається відповідно до Програми Президента України В.Ф. Януковича «Україна для людей», Державної програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство. Конкурентноспроможна економіка. Ефективна держава» і передбачає підвищення якості медичних послуг, забезпечення кваліфікованою та спеціалізованою медичною допомогою мешканців сільської місцевості у повному обсязі, подальший розвиток загальної практики сімейної медицини, раціональне використання кадрових та матеріально-технічних ресурсів. Обговорення цього питання було зацікавленим, конкретним, з визначенням проблем галузі та спільного пошуку шляхів їх вирішення.

Хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації «Про заходи з відзначення у районі у 2011 році - Року освіти та інформаційного суспільства» членами Колегії прийнято до відома.

За підсумками засідання Колегії голова райдержадміністрації видав відповідні розпорядження та ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/