back

На засіданні Колегії райдержадміністрації

16 березня 2012

15 березня голова райдержадміністрації Олег Нестеренко провів розширене, спільне з постійною комісією районної ради з питань енергетики, зв’язку, ЖКГ, благоустрою та управління комунальною власністю засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглянуті питання про аналіз виконання виконавчим комітетом Ладанської селищної ради бюджету за підсумками січня – лютого 2012 року як складової частини зведеного бюджету району та про роботу виконкому Ладанської селищної ради по забезпеченню виконання делегованих повноважень в галузі житлово-комунального господарства.

Розгляд питань мав за мету вивчити, визначити напрями покращення ситуації в галузі житлово-комунального господарства смт. Ладан, де існує ряд невирішених проблем, що має забезпечити споживачів необхідними та якісними послугами, відповідну підготовку житлово-комунального господарства до наступного періоду опалювального сезону.

Також на засіданні Колегії було проаналізовано виконання виконавчим комітетом Ладанської селищної ради бюджету за підсумками січня-лютого 2012 року, який є дотаційним, має певні проблемні питання.

Головою райдержадміністрації за підсумками розгляду питань видано відповідні розпорядження.

Зокрема, щодо виконання бюджету селищної ради, рекомендовано виконкому селищної ради вжити заходів щодо забезпечення виконання доходної частини бюджету, використання резервів його наповнення та рахунок перегляду діючих договорів оренди землі, економії матеріальних, фінансових ресурсів та енергоносіїв, упорядкування штатів бюджетних установ, наближення їх до реальних можливостей селищного бюджету.

Іншим розпорядженням голови райдержадміністрації запропоновано виконкому селищної ради в галузі житлово-комунального господарства забезпечити створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків відповідно до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Прилуцького району, проводити активну роз’яснювальну роботу з цього питання, вирішення інших напрямків роботи, які б забезпечили стабільне функціонування галузі та надання якісних послуг населенню.

https://legalaid.gov.ua/