back

Загальні збори мешканців Линовицької громади

29 березня 2012

29 березня відбулися загальні збори громадян Линовицької селищної ради. В сході взяла участь представник райдержадміністрації Пастух Л.Я..

Прозвітував про діяльність виконкому сільської ради по виконанню програми соціально-економічного розвитку в 2011 році та завдання на 2012 рік селищний голова Олександр Назарко.

Перед громадою прозвітувалися депутати районної ради, представники господарюючих суб’єктів, які зупинились на питаннях співпраці з громадою по вирішенню соціальних питань та розрахунках за оренду земельних паїв. Про свою роботу звітувались також голова ветеранської організації селища, дільничий інспектор міліції.

Присутнім дані роз’яснення щодо напрямів соціальних ініціатив Президента України та перспектив їх реалізації на місцевому рівні.

Загальні збори відмітили позитивну динаміку соціально-економічного розвитку громади, обговорили важливі питання щодо забезпечення законності та правопорядку території. Жителями селища також висловлено ряд проблемних питань, в першу чергу, це питання медичного обслуговування, незадовільна якість електрозв’язку та низька напруга в електромережі, для вирішення яких селищною владою були запрошені представники відповідних районних установ.

https://legalaid.gov.ua/