back

25-а річниця ветеранської організації

23 березня 2012

23 березня відбулися районні урочистості з нагоди 25-річчя утворення Прилуцької районної організації ветеранів України.

Зібрання ветеранського активу привітали голова райдержадміністрації Олег Нестеренко та голова районної ради Лариса Татарченко.

З нагоди ювілею активістам організації вручено відзнаки райдержадміністрації, районної ради та ветеранської організації.

Привітав шанованих представників старшого покоління депутат обласної ради Анатолій Мирошниченко. Від його благодійного фонду «Благовіст» учасники зустрічі отримали матеріальну допомогу. Фінансову допомогу та теплі слова вітання отримали ветерани від виконавчого директора ДП «Нафком Агро», депутата районної ради (ПР) Розка В.Д. Привітали ветеранів району з ювілеєм голова ветеранської організації Гриценко В.В., попередній лідер, яка впродовж 18-и років очолювала кращу районну організацію області, Буслаєва Н.І, депутат обласної ради Косенко Н.Д.

В ході урочистостей зазначено, що за чверть віку ветеранські організації перетворились у масові, авторитетні громадські об’єднання. І саме такою найчисельнішою і найпотужнішою серед інституцій громадянського суспільства району є Прилуцька районна ветеранська організація, яка об’єднує в своїх рядах більше 14 тисяч членів. Ветерани, гості святкових урочистостей подякували райдержадміністрації, районній раді, спонсорам за підтримку організації й висловили впевненість, що й надалі ветерани в партнерстві будуть здійснювати свою статутну діяльність з метою захисту прав та інтересів громадян старшого покоління.

Пісенними номерами привітали ветеранів працівники культури району.

https://legalaid.gov.ua/