back

Про участь у конкурсі «Битва міст»

04 вересня 2018

Інформуємо про те, що Офісом з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України проводиться конкурс «Битва міст» на визначення двох українських міст для участі в національних безкоштовних освітніх програмах для підприємців, експортерів «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine».

Міста-переможці матимуть змогу приєднатись до реалізації національних навчальних програм, метою яких є підвищення конкурентоздатності українського бізнесу на міжнародній арені, підтримка місцевих виробників у виході на нові ринки. Навчання відбуватиметься в он-лайн форматі через освітню платформу і у форматі живих семінарів один раз на місяць з провідними міжнародними експертами та розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць.

Програми апробовані на європейських компаніях, адаптовані до українського середовища та розраховані на два рівні підготовки START (для підприємців) та PRO (експортерів). За результатами Програм: експортний план підприємства, опрацьовані проблемні питання експортної діяльності з менторами програми, сформовано цілісне бачення зовнішньоекономічної діяльності. Більш детальна інформація за посиланням https://epo.org.ua/education/.

Реєстрація для участі в освітніх програмах триватиме до 17 жовтня
2018 року
.

  • Export Revolution Ukraine: Start – для підприємців, які бажають почати експортувати – https://goo.gl/forms/TP5g9Czp4CQMbpgD3;
  •  Export Revolution Ukraine: PRO – для досвідчених експортерів –https://goo.gl/forms/6xY1ETmBOoH6ahLx1;
  • Creative Export Ukraine: START – для підприємців - представників креативних галузей промисловості, які планують створити національний та міжнародний бренд для власного продукту  https://goo.gl/forms/Mbq4LwFnJ1hV7d762;
  • Creative Export Ukraine: PRO – для експортерів – представників креативних індустрій https://goo.gl/forms/Q8rG5m6narGeexzo1.

 

Враховуючи вищезазначене, просимо підприємців долучитись до участі у конкурсі.

https://legalaid.gov.ua/