back

Державна служба зайнятості – людям з інвалідністю

10 грудня 2020

В рамках проведення Всеукраїнської декади зайнятості для людей з інвалідністю фахівці Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ організували та провели вебінар на тему:„Сприяння працевлаштуванню особам з інвалідністю”. У вебінарі прийняли участь фахівці служби зайнятості, юрисконсульт та спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради. Учасників вебінару докладно ознайомили  із спектром послуг служби зайнятості, додатковими соціальними гарантіями у сприянні працевлаштуванню та навчальними закладами, де навчають осіб з інвалідністю.

Фахівцями служби зайнятості надавались індивідуальні консультації,  у тому числі із застосуванням психодіагностичного тестування на визначення професійної спрямованості особистості.

Також проведено круглий стіл на тему: «Шляхи конструктивної взаємодії між сторонами соціального діалогу щодо психологічної, професійної та трудової реабілітації осіб з інвалідністю.»  На захід були запрошені соціальні партнери, представники громадських організацій, представники роботодавців.

https://legalaid.gov.ua/