back

Фахівці центру зайнятості консультують у    Линовицькому ЦНАПі

31 березня 2021

  

 

      У березні 2021 року  відбулось відкриття   у Линовицькій селищній раді центру надання адміністративних послуг.  Особливості ЦНАПу є те, що адміністративні послуги максимально наближені до громадян. Відтепер жителі Линовицької ОТГ мають змогу отримати  необхідний перелік адміністративних послуг в комфортних умовах.

     Нещодавно директором Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ Ларисою Татарченко проведено робочу зустріч з Линовицьким селищним головою Віталієм Нестерко та його заступником Анатолієм Лябах,  метою якої стало обговорення подальшої співпраці  між  Центром надання адміністративних послуг та службою зайнятості у сфері сприяння працевлаштуванню та соціальному захисту на випадок безробіття жителів територіальної громади та підписано Угоду  про співпрацю.

      Співпраця здійснюватиметься згідно із затвердженим графіком прийому громадян.  В подальшому  фахівці центру зайнятості  будуть надавати послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: ознайомлення із основними послугами державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання,  інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов та порядку реєстрації безробітних, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів, пошук роботи, надання профорієнтаційних послуг та інше. Для зручності прийому громадян облаштовано комп’ютеризоване робоче місце з безкоштовним WI-FI.

      Цього ж дня фахівцями філії у бібліотеці Линовицької селищної ради було проведено засідання «круглого столу» на тему «Жінки, знайте свої права».

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/