back

ТОВ «Чернігівгаз Збут» повідомляє про вартість тарифів, які почнуть діяти з 01 травня 2021 р.

28 квітня 2021

З 01 травня 2021 року для клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» почнуть діяти нові тарифи «Твій газ Річний», який є базовою пропозицією, «Твій газ Місячний».

 

За ініціативи Уряду та національного регулятора у сфері комунальних послуг, усі клієнти компанії , що використовують газ для побутових потреб за замовчуванням будуть переведені на базовий тариф «Твій газ Річний». З 01 травня поточного і до 30 квітня наступного року вартість кубометру природного газу становитиме не більше ніж 7,99 грн з ПДВ.

В такий спосіб, споживачі отримають однакову ціну на паливний ресурс протягом усього року і будуть захищені від цінових коливань на енергетичних ринках упродовж 12 місяців.

Нагадаємо, що в цьому тарифі передбачена оплата за фактично спожите протягом календарного місяця паливо, тож передавати показання потрібно буде щомісяця  з 01 по 05 число. Незмінними залишаються і строки оплати – до 25 числа місяця наступного за місяцем поставки.

Також з 01 травня для клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» діятиме тариф «Твій газ Місячний», термін дії тарифу необмежений, але зауважте, що його вартість мінятиметься в залежності від коливань на ринку енергоресурсів. Вартість газу в рамках цього тарифу з 01 травня 2021 року становить 7,99 грн за метр кубічний з ПДВ.

Нагадуємо, що ціна газу в межах тарифу "Твій газ Місячний" буде визначатися поточною ситуацією на ринку, тож ТОВ "Черінгівгаз Збут" публікуватиме вартість газу щомісяця за 5 днів до початку наступного терміну постачання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» необхідно подавати нову заяву-приєднання, яку можна знайти на сайті компанії в розділі «Договір постачання природного газу». 

Чернігівгаз Збут. Надійний та зручний для кожного!

https://legalaid.gov.ua/