back

Голова райдержадміністрації Геннадій Луценко взяв участь у робочому візиті голови облдержадміністрації до ТОВ "Пожмашина"

28 квітня 2021

28 квітня, голова Прилуцької райдежадміністрації Геннадій ЛУЦЕНКО та його заступник Володимир ЧЕРНОВ взяли участь у робочому візиті голови Чернігівської облдержадміністрації Анни КОВАЛЕНКО до ТОВ "Пожмашина" в смт Ладан.

Зокрема, голова облдержадміністрації перевірила стан виконання підписаного в лютому тристороннього меморандуму про забезпечення соціального захисту та підвищення рівня зайнятості населення та зростання заробітної плати працівників підприємства. Це одне з провідних в економічному плані підприємств району, утворює значну частину бюджету Прилуцького району та Чернігівської області та забезпечує роботою близько шістсот працівників.

Також в ході візиту очільники району та області зустрілися з Олександром МИРОНЮКОМ, заступником Міністра оборони, який прибув проконтролювати стан виконання підприємством державного оборонного замовлення.

Під час зустрічі Анна КОВАЛЕНКО висловила вдячність керівництву заводу за підтримку та розвиток соціальної сфери місцевої громади: надання благодійної допомоги закладам освіти та охорони здоров’я, дитсадкам, фінансування ремонту доріг та освітлення вулиць тощо.

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/