back

Наради щодо підготовки до проведення навчання з територіальної оборони

05 травня 2021

Територіальна оборона України є системою загальнодержавних воєнних та спеціальних заходів, що здійснюються на всій території України, крім районів проведення бойовий дій.

З метою організації своєчасного та якісного проведення навчальних зборів з територіальної оборони в період з 12 по 26 травня 2021 року на території Прилуцького району, 05 травня в райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Геннадія Луценка відбулися розширені наради щодо підготовки до проведення майбутніх навчань з територіальної оборони.

Завдання майбутніх навчань - підготовка цивільного населення та підрозділів територіальної оборони до виконання завдань, недопущення проведення бойових дій на рідній землі.

На наради були запрошені голови міських, сільських та селищних рад Прилуцького району, голова районної ради, заступник голови райдержадміністрації, військовий комісар Прилуцького ОМТЦК та СП, керівники закладів охорони здоров’я району, Прилуцького районного управління ГУ ДСНС України в Чернігівській області, Прилуцького РВП ГУНП в Чернігівській області, Прилуцького міськрайонного Управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області, ДП «Прилуцьке лісове господарство». Учасниками наради були відпрацьовані чіткі алгоритми дій під час проведення майбутніх навчань.

 

Відділ з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними

органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/