back

На Прилуччині з нагоди Дня пам’яті та примирення, 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вшанували пам’ять воїнів -земляків

07 травня 2021

7 травня до Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в с. Манжосівка біля Меморіалу Слави за участю голови райдержадміністрації Геннадія Луценка, першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Чернова, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової, голови районої ради Олега Дмитренка,  заступника голови районної ради Сніжани Головкіної, Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, депутатів обласної, районної, сільської рад  відбулося покладання квітів. 

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам’ять ветеранів далекої Другої світової війни та їх нащадків, воїнів антитерористичної операції.

На території району проживає 28 ветеранів, які безпосередньо брали участь у бойових діях Другої світової війни.

Честь і слава Вам, дорогі ветерани! І низький уклін за ратний і трудовий подвиг, за мирне небо, за можливість жити і працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Низький уклін вам, воїни антитерористичної операції, нащадки ветеранів Другої світової війни, хто сьогодні боронить нашу незалежність, велика подяка Вам за мужність, патріотизм, героїзм, вірність Батьківщині.

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/