back

Крокуймо разом до нової роботи

28 травня 2021

Опинилися без роботи та не знаєте з чого почати пошук нової? Зверніться до професіоналів. У службі зайнятості вам допоможуть знайти легальну роботу в Україні відповідно до ваших професійних якостей та побажань. Отож, крокуймо разом до нової роботи!

 

Крок 1. Разом з вашим кар’ єрним радником складіть індивідуальний план працевлаштування.

 

Крок 2. До щоденних справ обов'язково додайте перегляд вакансій на сайті державної служби зайнятості. Наразі в межах країни їх понад 57 тисяч, в нашій області налічується близько 900. База вакансій оновлюється щодня.

Усі пропозиції роботи тут: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/resume

У пошуку обов’язково зазначте регіон. Якщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, зверніться до служби зайнятості і назвіть номер пропозиції роботи.

 

Крок 3. Відвідуйте заходи, які проводять фахівці служби зайнятості, зокрема ярмарки вакансій. Під час карантину, звісно, це онлайн-формат, однак ви маєте можливість поспілкуватися з роботодавцем, почути його вимоги до фахівців, перелік обов’язків, поставити питання щодо графіку, заробітної плати тощо.

 

І головне, пам’ятайте, що пошук роботи - це не завжди так швидко, як хотілося б. Не опускайте руки після першої відмови! Наполегливість, рішучість, оптимізм, позитивне ставлення до життя скажуть про вас майбутньому роботодавцеві не менше, ніж ідеальне резюме. Успіхів!

https://legalaid.gov.ua/