back

інФОРМАЦІЯ ПРО  ТОВ «ПАНСІОНАТ «ІРБІС» ДО ПЕРЕЛІКУ СУБ’ЄКТІВ НАДАННЯ ПОСЛУГ ІЗ ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

22 червня 2021

 

Послуги з психологічної реабілітації передбачають: психологічну просвіту, індивідуальне консультування, психологічну діагностику, підбір методик психологічної реабілітації, психологічну допомогу (терапія), групову терапію, психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Комплекс корекційних заходів, запропонований психологами, включає в себе: комплексне психодіагностичне обстеження, спрямоване на виявлення осіб з глибокими особистісними порушеннями, комплексом поведінкових розладів, суїцидальними тенденціями, що входять до групи підвищеного ризику.

На підставі отриманих результатів вживається комплекс корекційних заходів, спрямованих на запобігання поведінкових розладів, налагодження емоційного фону, індивідуальне консультування, що носить рекомендаційний характер, базується на спільному виявленні причин та недоліків існуючих станів.

 

ТОВ «Пансіонат «Ірбіс»

Пансіонаті «Ірбіс» розташований на березі Чорного моря у місті Скадовську в 300 метрах від берега. На території знаходиться затишний парк, гойдалки, спортивний майданчик, сауна, більярд, кафе, мангал для приготування шашликів, автостоянка. Їдальня розташована на території пансіонату, яка забезпечує повноцінне триразове харчування. Організовуються поїздки у відкрите море, на лікувальний гейзер, та інші екскурсійні поїздки, а також яхти з вивезенням туристів у відкрите море та рабалка. Біля пансіонату знаходиться шкільний стадіон (80 на 50 метрів), а також дельфінарій (розвага і лікування дельфінотерапією).

Номери в пансіонаті укомплектовані необхідними меблями, в кожному номері є лоджія, умивальник з холодною водою, душ на поверсі.

На території пансіонату працює реабілітаційний центр для учасників АТО та надаються послуги професійного психолога-реабілітолога. Заклад створив організаційну структуру надання психологічної реабілітації для відновлення психологічного та духовного стану. В ході психологічної допомоги учасників АТО психолог підтримує морально-психологічний стан, створює умови для повноцінної реабілітації, а також проводить роботи для психоемоційного розвантаження, проводить бесіди, діагностичну та корекційну роботу, консультації, тренінги, семінари, індивідуальні та групові консультації, психологічні вправи. Програма базується на реабілітаційній стратегії охорони здоров’я, спрямованій на відновлення психічного та особистісного здоров’я та стану психологічного благополуччя.

Психологічна реабілітація включає в себе комплекс заходів, що здійснюються з метою збереження, відновлення або компенсації порушених психічних функцій, якостей, особистого та соціального статусу особи, сприяння психологічній адаптації до зміненої життєвої ситуації, осмислення досвіду, отриманого в екстремальній ситуації та застосування його в житті.

Після проходження психологічної реабілітації в пансіонаті «Ірбіс», а саме індивідуальної роботи, учасники АТО формують позитивні реакції, мотивації, соціальні установки на подальше життя та діяльність.

 

Реквізити:

Херсонська обл.

м. Скадовськ

вул. Поповича,1

Контакти:

0508402555, 0553750127,0956951221[email protected] 

https://legalaid.gov.ua/