back

Вітання голови РДА з Днем працівників освіти

03 жовтня 2021

Шановні освітяни району!

Цей день символізує всенародне визнання та вдячність учителям і вихователям, викладачам і наставникам за тепло сердець, глибокі знання та самовіддану  працю на освітянській ниві.

Ви, шановні освітяни, вчите не просто основам наук, а ще більш важливому і значимому - правилам життя, людської гідності та високої моралі, добру і відданості своїй країні.

Саме ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, прилучаєте їх до науки, творчості, високої моральності, вчите бути особистостями, передаєте кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя й долю своєї країни.

За вашої турботливої підтримки діти самостверджуються, переймають мудрість рідного народу та всього людства.

Низький вам уклін і глибока вдячність за невтомну творчу, самовіддану та подвижницьку працю, вiдповiдальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність i безкорисливе добро, яке повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

Нехай сяйво дитячих очей надихає на творчі здобутки, у серці панує добро, у помислах - мудрість, в родині - любов і достаток. Успіхів вам, злагоди, міцного здоров’я, витримки й віри!

 

З повагою, 

Голова районної державної адміністрації

Геннадій ЛУЦЕНКО

 

https://legalaid.gov.ua/