back

Розширене засідання оперативного штабу по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

06 жовтня 2021

 

 

          06 жовтня під головуванням в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Володимира ЧЕРНОВА відбулося розширене засідання оперативного штабу з питань підготовки і роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та бюджетної сфери Прилуцького району в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

У засіданні взяли участь: заступник голови Прилуцької районної ради Сніжана ГОЛОВКІНА, представник Управління Державної інспекції енергетичного нагляду у Чернігівській області Петро ОНИЩЕНКО, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, підприємств житлово-комунальних господарств, представники громад Прилуцького району.

Прилуцькою районною державною адміністрацією спільно з територіальними громадами вжито ряд дієвих заходів та виконано значний комплекс робіт з підготовки господарського комплексу району та закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Наразі територіальними громадами ще проводиться робота по оснащенню об’єктів засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у бюджетних закладах району, здійснюється заготівля вугілля для опалення закладів бюджетної сфери та заготівля посипкового матеріалу для безпечного пересування руху автотранспорту під час виникнення надзвичайних ситуацій у зв’язку із зниженням температури повітря та опадів у вигляді мокрого снігу.

У ході засідання було обговорено проблемні питання, що стосуються початку опалювального періоду. На сьогодні гостро стоїть питання щодо постачання природнього газу для закладів бюджетної сфери району.

Підводячи підсумки засідання, в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Володимир ЧЕРНОВ наголосив на тому, що питання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та стале його проходження продовжує перебувати на особливому контролі в Прилуцькій РДА.

 
 
 
 
 
 

 

 

За інформацією відділу містобудування,

архітектури та житлово-комунального

господарства райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/