back

Військовий комісар Чернігівського ОТЦК та СП полковник Олег Гончарук здійснив прийом громадян м. Прилук та Прилуцького району

12 жовтня 2021

12 жовтня за участі голови райдержадміністрації Геннадія Луценка на базі Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олег Гончарук здійснив прийом громадян м. Прилук, Прилуцького району та зустрівся з представниками громадських організацій патріотично-волонтерського спрямування Прилуччини: головою ГО «Патріот Прилуки» Олександром Дуденком, головою ГО «Учасники АТО «ЩИТ» Павлом Краснооком, головою ГО «Варта Прилуки» Олександром Правосудом та учасником бойових дій на Сході країни Валентином Денисенком.

Під час зустрічі було обговорено ряд актуальних питань: основні завдання, заходи підготовки та ведення територіальної оборони, черговий призов на строкову військову службу до Лав Збройних Сил України та інших військових формувань, призов громадян на військову службу за контрактом та патріотичне виховання молоді.

Геннадія Луценка було відзначено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед Збройними Силами України».

По завершенню зустрічі всі присутні відвідали військово-історичний музей у Прилуцькому ліцеї № 10. Цей навчальний заклад є опорним з національно-патріотичного виховання у м. Прилуки.

 
 
 

Сектор мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністраціії

https://legalaid.gov.ua/