back

ТОВ "ДЕРЕВООБРОБНИЙ КОМБІНАТ "СІХЕ УКРАЇНА" ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ!

23 жовтня 2021

 

 

Для прискорення укомплектування вакансій майстер цеху, слюсар-налагоджувальник, столяр-станочник та різноробочий у Прилуцькій міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості відбулась відеопрезентація роботодавця з міста Чернігів – ТОВ «Деревообробний комбінат  «СІХЕ УКРАЇНА», який є провідним філіалом китайського виробництва паркетної дошки. 

Підприємство запрацювало у минулому році. Воно оснащене високотехнологічним обладнанням, продукція відповідає європейським нормам та міжнародним стандартам якості, адже виготовляється на експорт.

Нині на комбінаті налічується більше двохсот працівників. Проте  у планах керівництва -  значне розширення виробництва, отож наразі запрошують на роботу пилорамників, верстатників, підсобних працівників. Знайдеться робота й для штампувальника, налагоджувальника деревообробних верстатів тощо.

Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, обіцяє заробітну плату від 11500 грн., компенсувати вартість проживання у гуртожитку, за потреби організувати навчання на виробництві.

На підприємстві працюють як чоловіки так і жінки.   Є можливість підібрати графік роботи працівникам за індивідуальними  пропозиціями (6/1, 5/2, 4/2, 2/2/2).  Іногороднім надається гуртожиток (компенсують витрати за проживання 900 грн.).

Особи, які виявлять бажання пройти співбесіду з роботодавцем, можуть звертатися за детальною інформацію до  Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості  або за телефоном (04637) 3-29-14.

 

 

https://legalaid.gov.ua/