back

На Прилуччині вшанували хліборобів

19 листопада 2021

У третю неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства.

Сьогодні 19 листопада аграрії Прилуччини приймали вітання та слова вдячності від керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової та голови районної ради Олега Дмитренка. 

У своєму виступі Світлана Александрова наголосила, що день працівників сільського господарства всенародне свято, адже вшановується праця найчисленнішої армії трударів, чиїми руками твориться багатство України.

Прилуччина – край хліборобів. Землі обробляються як 71 сільськогосподарськими підприємствами, так і 171 фермерським господарством. Основні напрямки діяльності агроформувань району – рослинництво і тваринництво.

Хліборобська справа ніколи не була легкою. Земля в усі віки вимагала уваги і турботи до себе. І лише тоді щедро віддячувала людині за це рясним врожаєм, запашним короваєм  і достатком. Ці одвічні істини і стали головним критерієм в роботі аграріїв Прилуччини.

Світлана Александрова та Олег Дмитренко вручили відзнаки району кращим підприємствам та керівникам агропромислового комплексу району. З нагоди професійного свята кращих працівників галузі відзначено Почесними грамотами  районної державної адміністрації,  обласної та районної рад.

Наш район був і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Тож висловлюємо Вам щиру подяку за відданість справі та наполегливість у своїй діяльності. Нехай Ваші професійні зусилля повертаються сторицею разом з повагою та довірою до людей.

Із професійним святом шановні працівники сільського господарства!

 

Список нагороджених 

 

 

За інформацією відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/