back

На Прилуччині багатодітні родини отримали нетелей

24 листопада 2021

 

 

На виконання «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району на 2021-2027 роки», затвердженої рішенням сьомої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 30 квітня 2021 року дві багатодітні сім’ї з с. Іваниця та с. Яблунівка, які виховують п’ятеро і більше неповнолітніх дітей, 24 листопада 2021 року отримали нетелей.

Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок виділення коштів з обласного бюджету для закупівлі племінних нетелей та передачі їх на безповоротній основі сільським багатодітним сім’ям.

Племінні нетелі української червоно-рябої молочної  породи придбані в Приватному акціонерному товаристві «Нива-плюс» с. Іваниця Прилуцького району Чернігівської області, яке є суб’єктом племінної справи у молочному скотарстві.

Передача нетелей забезпечить сільські багатодітні родини екологічно чистою молочною продукцією власного виробництва та покращить добробут цих сімей.

 Довідково:

До цього часу протягом 2016-2020 років діяла така ж районна Програма, виконання якої забезпечило 7 багатодітних сімей району нетелями.   

 
 
 
 

За інформацією відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Прилуцької районної державної адміністрації  

 

https://legalaid.gov.ua/