back

Відбулось засідання одинадцятої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання

30 листопада 2021

30 листопада в залі засідань районної ради відбулось засідання  одинадцятої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання, яке відкрив та вів голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко. В роботі засідання взяли участь: в.о. голови райдержадміністрації Володимир Чернов, депутати обласної, районної рад, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

 Питання на розгляд сесії:

  1. Про звіт про роботу постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, зайнятості населення та інвестиційної діяльності.
  2. Про звіт про роботу постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я, сім’ї, молоді, спорту, туризму, соціального захисту населення та у справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів.
  3. Про внесення змін до рішення районної ради від 11 жовтня 2021 року № 2-10/VІІІ «Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до рішення районної ради від 27 січня 2021 року      № 3-4/VІІІ «Про затвердження районної програми відзначення державних та професійних свят, фінансового забезпечення ефективного виконання депутатських повноважень, представницьких функцій та інших видатків на 2021 рік».
  5. Про звіт про виконання районного бюджету Прилуцького району за 9 місяців 2021 року (код бюджету 25315200000).
  6. Про внесення змін до рішення районної ради від 29 грудня 2020 року № 8-3/VІІІ «Про районний бюджет Прилуцького району на 2021 рік» (код бюджету 25315200000).
  7. Про ліквідацію юридичної особи «Районна дитячо-юнацька спортивна школа Прилуцької районної ради Чернігівської області» (код ЄДРПОУ 33004138).
  8. Про стан призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива населенню району на опалювальний період 2021 – 2022 років.
  9. Про оздоровлення та відпочинок дітей Прилуцького району у 2021 році.
  10. Про втрату чинності рішень районної ради.
  11. Про розірвання договору оренди та додаткової угоди, укладених з фінансовим відділом Прилуцької районної державної адміністрації.
  12. Про включення до Переліку Другого типу нежитлових приміщень та передачі їх в оренду фінансовому відділу Прилуцької районної державної адміністрації.
  13. Про розірвання договору оренди, укладеного з ТОВ «Газета «Прилуччина».
  14. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень та передачі їх в оренду ТОВ «Газета «Прилуччина».
  15. Про втрату чинності договору оренди та додаткової угоди, укладених з Прилуцькою міськрайонною організацією професійної спілки працівників агропромислового комплексу.
  16. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень та передачі їх в оренду управлінню соціального захисту населення Прилуцької районної державної адміністрації.
  17. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень та передачі їх в оренду Прилуцькій районній державній адміністрації.
  18. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень та передачі їх в оренду Північно-Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Суми).
  19. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  20. Про звіти депутатів районної ради перед виборцями. 
  21. Про внесення змін до рішення районної ради від 29 вересня 2021 року №7-9/VIII «Про передачу у комунальну власність Сухополов’янської сільської ради юридичної особи Централізована бібліотечна система».
  22. Про передачу в оперативне управління майна.
  23. Про запит депутата Іллющенка О.
 

Всі рішення по питаннях порядку денного сесії  були прийняті більшістю голосів депутатів. Підсумки сесії підбив голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко.

https://legalaid.gov.ua/