back

Презентуємо роботодавця - СТОВ "Дружба - Нова" (Kernel)

02 грудня 2021

 

 

 

Робота є… у «Дружбі-Новій». Наразі туди потрібен тракторист-машиніст та слюсар-ремонтник. Підприємство подало вакансії до Борзнянської районної та Ніжинської міськрайонної філій Чернігівського обласного центру зайнятості відповідно. Це потужне агропромислове підприємство агрохолдингу "Kernel" працює на території багатьох територіальних громад Чернігівщини, забезпечуючи роботою місцевих жителів.

Цього року з «Дружбою-Новою» співпрацювали Варвинська, Борзнянська, Куликівська, Ріпкинська районні, Прилуцька та Ніжинська міськрайонні філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Актуальними були 90 вакансій, майже всі вони укомплектовані обласною службою зайнятості. Підприємство потребувало охоронників, трактористів-машиністів, водіїв, кухарів, підсобних робітників, техніків, диспетчерів тощо. Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та соціальний пакет і пропонує гнучкий графік роботи та підвезення.

СТОВ «Дружба-Нова» (Kernel) - відомий виробник і експортер сільськогосподарської продукції. Спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур, розведенні худоби, виробництві олії та готових кормів для тварин. Підприємство забезпечує роботою та стабільною зарплатнею близько 1800 жителів Чернігівщини та Сумщини.

 

Інформацію підготувала провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою відділу інформаційної роботи Чернігівського обласного центру зайнятості Валентина Федусь,

тел. 67-86-75, (093)988-55-58

Електронна пошта: [email protected]

 
 
https://legalaid.gov.ua/