back

Виїзна робоча зустріч з підрядниками та представниками Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» в рамках програми Президента України «Велике будівництво»

02 грудня 2021

 

 

          У рамках моніторингу реалізації проєктів та освоєння коштів на об’єктах Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» в рамках програми Президента України «Велике будівництво» представниками районної державної адміністрації здійснено виїзд на місце проведення робіт. Спільно з генеральним директором Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» Володимиром БУРЕНКОМ, представником підрядної організації ТОВ «Будівельна фірма «Техноелітбуд» В’ячеславом МАЛЬЦЕВИМ були оглянуті об’єкти Національного історико-культурного заповідника «Качанівка», обговорені питання щодо строку отримання дозвільного висновку на непередбачені аварійні роботи (не включені в укладений раніше договір), стану готовності об’єкту та строків виконання будівельних робіт згідно календарним графіком по об’єкту «Альтанка М.І. Глінки».

          У ході зустрічі було надано пропозиції і рекомендації щодо пришвидчення станy реалізації будівельних робіт та освоєння коштів субвенції з державного бюджету по об’єкту «Альтанка М.І. Глінки» та піднято питання щодо обов’язкового включення в проєктні роботи по об’єктам «Палац з двома флігелями» та «Водогінна вежа» вимог архітектурної доступності об’єктів, а саме створення безбар’єрного доступу для маломобільних груп населення.

 

 

 

За інформацією відділу містобудування,

архітектури та житлово-комунального

господарства райдержадміністрації

 
 
 
https://legalaid.gov.ua/