back

Вітання в.о.голови райдержадміністрації Володимира Чернова з Міжнародним днем волонтера

05 грудня 2021

 

 

Шановні волонтери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтерів

5 грудня в більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства.

У Міжнародний день волонтера слова подяки звучать на адресу тих, хто не вимагаючи винагороди, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення.

В Україні це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. За роки це слово стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті. А українська армія отримала необхідне їм для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Шляхетна справа волонтерів в усі часи була і залишиться однією із найбільш шанованих серед людей. Адже сама суть волонтерства – творити добро на благо тих, хто найбільше цього потребує.

Звісно, не можна не згадати сьогодні й інших волонтерів, зокрема, ветеранські організації, шкільні загони і тих, хто сьогодні допомагає у лікарнях, доброчинство яких спрямоване на ветеранів, інвалідів, хворих, навколишнє середовище тощо. Ваша позиція робить наш світ кращим і дає надію на світле майбутнє

Шановні волонтери! Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожної людини за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаю Вам успіхів у всіх ваших справах і вдячних усмішок!

В.о. голови районної державної адміністрації Володимир Чернов

https://legalaid.gov.ua/