back

Привітання в.о.голови райдержадміністрації Володимира Чернова з Днем Збройних Сил України

06 грудня 2021

Шановні військовослужбовці!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

 

Хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня вірою і правдою служать українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Щиро дякую всім військовослужбовцям Прилуцького району, які служили чи служать у Збройних Силах, за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу і героїзм. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії - це не тільки професія, для більшості з Вас - це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян. Ви завжди на варті суверенітету і територіальної цілісності держави.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців. Величезна подяка волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.

У цей день схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Зичу всім військовослужбовцям незламної волі у подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, здоров'я та звершення всіх Ваших мрій і побажань.

Нехай любов до своєї країни, славетні бойові подвиги наших дідів, народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння народу України.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою, 

в.о.голови райдержадміністрації

Володимир Чернов

 

https://legalaid.gov.ua/