back

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

07 грудня 2021

 

Сьогодні в залі засідань районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування за участю представників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів рад усіх рівнів відбулися урочистості.

В.о. голови райдержадміністрації Володимир Чернов привітав зі святом  працівників районної та міської, сільських, селищних рад, депутатів рад усіх рівнів та подякував їм за добру співпрацю, яка сприяє позитивним змінам в районі. Це - і ремонт доріг, вуличне освітлення, підтримка закладів бюджетної сфери, і багато інших добрих справ, які змінюють обличчя населених пунктів району. Також побажав і надалі  працювати дружно, адже таким чином ми всі разом розбудовуємо свою Україну, яка навіть в умовах війни обов'язково приєднається до європейської спільноти.

Володимир Чернов та заступник голови райдержадміністрації Олеся Кісленко з нагоди свята вручили учасникам урочистостей відзнаки райдержадміністрації.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Учасників урочистостей привітав голова районної ради Олег Дмитренко. Він відзначив, що лише завдяки результативній співпраці  між районною радою, райдержадміністрацією, міською, сільськими, селищними радами, депутатами рад усіх рівнів у районі будуть позитивні зміни.
Олег Дмитренко теж вручив учасникам урочистостей відзнаки районної ради.
https://legalaid.gov.ua/