back

Пам’яті Ніни Іванівни Буслаєвої

06 грудня 2021

 

 

03 грудня на 84 році пішла із життя Ніна Іванівна Буслаєваголова Прилуцького районного штабу волонтерів, активіст ветеранського руху району, дивовижно енергійна і безкінечно порядна людина. Вона заряджала кожного з нас своєю надзвичайною працездатністю, непідробним інтересом до людей, подій і різноманітних граней буття.

Народилася 01 січня 1938 року. В 1968 році закінчила Ніжинський педагогічний університет ім. М.Гоголя за спеціальністю вчитель російської мови та літератури. Трудову діяльність розпочала у Валківській школі старшою піонервожатою, потім працювала вчителем у Заїздській школі. Далі - відповідальний секретар комісії у справах неповнолітніх у Прилуцькому районному виконавчому комітеті.

З 1973 по 1991 роки працювала завідувачем ідеологічного відділу Прилуцького райкому Компартії України, з 1993 року – спеціаліст організаційного відділу по роботі з ветеранами Прилуцької районної державної адміністрації.

Ніна Іванівна знана людина у районі, яка своєю працею на різних посадах в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування району примножувала славу Прилуччини.

Протягом 17 років Ніна Іванівна, очолюючи Прилуцьку районну організацію ветеранів України, доклала чимало зусиль для розвитку районної ветеранської організації, для формування мережі первинних осередків та повноцінного їх функціонування, соціальному та правовому захисту ветеранів різних категорій. З 2010 року - голова Прилуцького районного штабу волонтерів.

Ніна Іванівна була здібним організатором, енергійною і вимогливою до себе, наполегливою у відстоюванні інтересів ветеранів, користувалася повагою серед колег і жителів району, вміло передавала свої знання і досвід іншим.

Буслаєва Ніні Іванівна - Кавалер ордена Княгині Ольги ІІІ ст., володарка найвищої ветеранської відзнаки «Почесний ветеран України», почесної відзнаки райдержадміністрації та районної ради – знаку «Честь і Хвала», неодноразово була нагороджена Почесними грамотами організації ветеранів України, Чернігівської облдержадміністрації, Прилуцької райдержадміністрації та районної ради.

Вдячна пам’ять про Ніну Іванівну залишиться у серцях тих, кого доля звела на життєвому шляху.

Прилуцька районна державна адміністрація, Прилуцька районна рада, районна рада ветеранів висловлюють глибоке співчуття рідним  і близьким покійної.

Хай буде пухом Вам Прилуцька земля, а вічний сон спокійним.

 

Прилуцька районна державна адміністрація, Прилуцька районна рада, Районна рада ветеранів.

 

https://legalaid.gov.ua/