back

Продовжується інвентаризація непридатних до використання неопізнаних хімічних засобів захисту рослин на території району

23 грудня 2021

 

З початком процесів реформування аграрного сектору економіки місця зберігання непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин втратили власників, на сьогодні перебувають у непридатному до використання стані.

Токсичні компоненти почали потрапляти у водні об’єкти, ґрунти, атмосферне повітря та забруднювати їх небезпечними речовинами.

Окрім того, довгострокове зберігання хімікатів призводить до хімічних реакцій та утворення нових сполук з невідомими властивостями.

23 грудня 2021 року робочою комісією з комплексної інвентаризації та утилізації непридатних хімічних засобів захисту рослин проведено обстеження  місць накопичення заборонених і непридатних до використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин на території Ічнянської міської ради.

Після обстеження було складено акти інвентаризації місць накопичення заборонених і непридатних до використання в сільському господарстві ХЗЗР для систематизації, з метою обліку для подальшої утилізації непридатних до використання неопізнаних ХЗЗР.

 
 

 

За інформацією відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/