back

Відбулось засідання чотирнадцятої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання

11 лютого 2022

 

11 лютого в залі засідань районної ради відбулось засідання  чотирнадцятої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання, яке відкрив та вів голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко. В роботі засідання взяли участь: в.о. голови райдержадміністрації Володимир Чернов, депутати обласної, районної рад, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

 Питання на розгляд сесії:

  1. Про затвердження районної програми відзначення державних та професійних свят, фінансового забезпечення ефективного виконання депутатських повноважень, представницьких функцій та інших видатків на 2022 рік.
  2. Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду та відстоювання інтересів Прилуцької районної державної адміністрації в судах України на 2022-2025 роки.
  3. Про затвердження Цільової Програми територіальної оборони Прилуцького району на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми фінансування стратегічної екологічної оцінки Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2022 рік.
  5. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року   №2-13/VIII «Про районний бюджет Прилуцького району на 2022 рік».
  6. Про затвердження Районної програми освоєння залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проектування та встановлення кисневих станцій комунальним некомерційним підприємством «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області у 2022 році.
  7. Про внесення змін до рішення районної ради від 30 квітня 2021 року      №1-7/VIII «Про затвердження Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району на 2021-2027 роки».
  8. Різне.

У розділі «Різне» депутат районної ради від фракції "Слуга народу" Павло Черніков виступив по питанню безпеки держави та наших родин.

Всі рішення по питаннях порядку денного сесії  були прийняті більшістю голосів депутатів. Підсумки сесії підбив голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

https://legalaid.gov.ua/