back

Сьогодні - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого 2022

 

 

 

 Сьогодні, 16 лютого, колективи Прилуцької районної державної адміністрації та  районної ради, депутати районної, обласної ради, керівники установ і організацій району в урочистій обстановці з нагоди Дня єднання підняли Державний Прапор та виконали Державний Гімн України.

 У вітальному слові в.о. голови районної державної адміністрації Олеся Кісленко  зазначила, що сьогодні ми відзначаємо День єднання з метою посилення консолідації українського суспільства в умовах інформаційно–пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість з огляду на зростання гібридних загроз.

Олеся Кісленко  наголосила, що саме згуртоване суспільство зможе подолати будь-які виклики та труднощі.

Україна — єдина, здатна про себе подбати та захистити свою незалежність і свободу. Попри тривалі зовнішні загрози та безперестанні намагання держави-агресора дестабілізувати ситуацію українці згуртовані як ніколи та готові до відсічі. Крім того, на захисті України — і Збройні сили, і вітчизняні дипломати, і держави-партнери.

Сьогоднішній день в Україні оголошено Днем єднання Указом Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 з метою консолідації суспільства та зміцнення його стійкості.

 До привітань з нагоди свята приєдналася і заступник голови районної ради Сніжана Головкіна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сектор організаційної та інформаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/