back

Проведено нараду щодо підтримки ЗСУ

21 червня 2022

21 червня під головуванням начальника районної військової адміністрації Володимира ЧЕРНОВА було проведено нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств, головами фермерських господарств щодо підтримки Збройних сил України.

У зв'язку з масштабним вторгненням російської федерації в Україну, складною внутрішньою ситуацією в державі, виникла нагальна потреба у благодійній допомозі військовим формуванням з метою посилення обороноздатності військових підрозділів для виконання ними бойових завдань.

Незважаючи на труднощі цьогорічної весняної посівної кампанії за часи незалежності, скрутне становище аграрних підприємств району, брак обігових коштів для закупівлі насіння, добрив, засобів захисту, було підтримано ініціативу щодо допомоги Збройним силам України. Адже це – першочерговий обов’язок кожного суб’єкта господарювання і разом з тим маленький внесок у нашу Велику Перемогу.

Дякуємо вам, шановні аграрії району, за розуміння та посильну допомогу у вирішенні проблем нескореної армії українського народу!

За інформацією відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації

https://legalaid.gov.ua/