back

12 вересня 2014

Зустріч з членами Громадської ради при райдержадміністрації

10 вересня відбулася зустріч голови райдержадміністрації Івана Тютюнника з членами Громадської ради при райдержадміністрації. В ході обговорення питань щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період було акцентовано на скороченні споживання газу, використанні альтернативних джерел палива.

Обговорили учасники зустрічі питання допомоги військовослужбовцям, які мобілізовані лав Збройних Сил України. Ця робота в районі продовжується, особливо активно працює зараз організація Товариства Червоного Хреста, яка, крім збору і відправки допомоги на схід України, працює спільно з органами влади, жителями району по підтримці переселенців. Свій внесок у допомогу військовослужбовцям робить і організація ветеранів, інші громадські об’єднання, серед яких і представники Громадської ради.

Учасники засідання були одностайні в тому, що лише в єдності і прагненні допомогти нашим військовослужбовцям, підтримати тих, хто цього потребує, ми зможемо перемогти сепаратистів, зовнішнє втручання сусідньої Росії.





https://legalaid.gov.ua/