back

29 вересня 2014

На Воздвиженському ярмарку в Прилуках

27-28 вересня в Прилуках проходив міжрегіональний Воздвиженський ярмарок. Масовий торгівельний захід мав виражене патріотичне спрямування, пройшов без великих розваг, але було на що подивитись, було що і купити.

Ярмарок пропонував продукти рослинництва та тваринництва, вироби декоративно-прикладного мистецтва, товари майстрів з різних регіонів України, транспортні засоби, товари промислової групи. Цікавою була виставка художніх композицій "Україна – єдина країна", книжкова виставка та благодійний молодіжний концерт в підтримку Збройних Сил України.





В ярмарку взяли участь і підприємства Прилуцького району. Серед найбільших – ТОВ «Завод «Пожспецмаш» та ТО ВВП «Пожспецмаш», техніка яких привертала увагу на центральній площі міста. Сільськогосподарські підприємства (ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд»,ДП ДГ "Прилуцька дослідна станція УААН", СТОВ "Цукровик", ТОВ ВКП «Прилуки – Агропереробка») пропонували весь ассортимент своєї продукції за цінами виробника. Художні колективи району творчим підходом продемонстрували любов до України, засвідчили, що прилуцький край – це справді таланти, господарі і патріоти рідної землі.







Учасники заходів зробили благодійні внески на підтримку сил АТО, Збройних Сил України , які були організовані Прилуцькою самообороною та місцевими організаціями ВО «Свобода». Гуманітарна допомога днями буде відправлена в м. Чугуїв Харківської області на місце дислокації І-ї танкової бригади.





https://legalaid.gov.ua/