back

29 вересня 2014

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

29 вересня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, за участі голови районної ради Лариси Татарченко, провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб, на якій були розглянуті питання:

- про стан правової роботи на державних підприємствах, установах, організаціях;

- про роботу відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю щодо інформаційно – аналітичного забезпечення здійснення внутрішньої політики в районі, проведення консультацій з громадськістю, зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями та засобами масової інформації.

По першому питанню проінформувала учасників наради головний спеціаліст відділу організаційного, кадрового та правового забезпечення Прилуцького міськрайонного управління юстиції Божко Марина.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Лідія Симоненко у своєму виступі зробила аналіз проведеної відділом роботи у 2014 році.

По завершенні розширеної наради голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема, були розглянуті питання виконання бюджету, забезпечення виплат заробітної плати, питання встановлення твердопаливних котлів в закладах бюджетної сфери, проведення осінньо-польових робіт.

Особливу увагу звернув керівник на непросту ситуацію в державі, підтримку сімей мобілізованих до Збройних Сил України, зокрема повідомив про те, що ході Воздвиженського ярмарку учасники заходів зробили благодійні внески на підтримку сил АТО. Гуманітарна допомога днями буде відправлена в м. Чугуїв Харківської області на місце дислокаці І-ї танкової бригади.

Також голова райдержадміністрації Іван Тютюнник наголосив, що у зв’язку в проведенням 26 жовтня виборів до Верховної Ради України, не повинно бути допущено втручання посадових осіб райдержадміністрації у виборчий процес.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.





Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/