back

02 жовтня 2014

"Вдячність і шана нині лише Вам"

Урочистий захід під такою назвою з нагоди Дня працівників освіти відбувся 2 жовтня в районній державній адміністрації.

Привітав освітян району з професійним святом голова райдержадміністрації Іван Тютюнник. Керівник подякував працівникам галузі за самовіддану працю, мудрість і терпіння, побажав міцного здоров’я, миру і добра, успіхів у формуванні найкращих якостей підростаючого покоління та вручив відзнаки райдержадміністрації кращим працівникам педагогічної ниви Прилуцького району.

Привітала педагогів району голова районної ради Лариса Татарченко, засвідчивши повагу до працівників однієї з найважливіших гуманітарних професій.

Поздоровив колег зі святом та вручив відзнаки кращим за професією начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Юрасюк.

З щирими побажаннями у переддень професійного свята звернулись до освітян голова райкому профспілки працівників науки і освіти Леонід Нестерко та депутат обласної ради Олег Авер’янов.

Прийшли привітати педагогів і учні, які разом з працівниками культури, подарували чудові подарунки українських пісень, наповнивши святковістю атмосферу нелегкої вчительської праці.

https://legalaid.gov.ua/