back

03 жовтня 2014

Зустріч керівництва райдержадміністрації з опікунами, піклувальниками, прийомними сім’ями, усиновлювачами з нагоди Дня усиновлення

3 жовтня з нагоди Дня усиновлення, який відзначався цього тижня, голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, зустрівся з усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями району.

У теплій, щирій обстановці відбулося вшанування прийомних батьків, опікунів, піклувальників, усиновлювачів. Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Лариса Терентій трепетно, з любов’ю розповідала про родини, які зігрівають сиріт, дають їм щасливе дитинство і надію на повноцінне майбутнє, виховують достойних громадян української держави.

Вітаючи учасників зустрічі, голова райдержадміністрації Іван Тютюнник щиро подякував родинам за високу місію – виховання маленьких громадян, всебічно розвинених, добрих і працелюбних, справжніх патріотів рідної землі.

У Прилуцькому районі щороку зменшується кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В даний час в районі проживає 101 дитина, сімейними формами виховання охоплено 88 відсотків дітей цих категорій. У 18 прийомних сім’ях виховуються 27 дітей, створено 1 дитячий будинок сімейного типу, де зростає шестеро дітей.

За сумлінне виконання батьківських обов’язків, підвищення авторитету української родини та з нагоди Дня усиновлення учасники зустрічі отримали подяки голови райдержадміністрації та подарунки.

У зустрічі взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський.











https://legalaid.gov.ua/