back

03 листопада 2014

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

03 листопада голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення районної громади, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

Головні питання, які обговорювалися - виконання бюджету, виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Також серед важливих і актуальних були питання завершення підготовки до зимового періоду, початку опалювального сезону, належного функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, зокрема завершення робіт щодо альтернативного забезпечення опалення центральної районної лікарні та вирішення питань щодо роботи котельні Сухополов’янської школи.

Щодо ситуації в галузі агропромислового розвитку акценти зроблено на питаннях завершення збирання кукурудзи, цукрових буряків, завершення в цілому сільскогосподарського року.

Розглянуті також в ході наради питання роботи житлово-комунальної сфери, зокрема проведення ремонтних робіт дахів багатоквартирних будинків в смт Ладан та стану забезпечення пересенців зі східних областей державними соціальними гарантіями.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Іван Тютюнник дав ряд доручень.





Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/