back

14 листопада 2014

Дорогі трудівники села,

ветерани сільськогосподарського виробництва!

Шановні жителі району!

Щиро і сердечно вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства.

В усі часи напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Працьовиті руки трудівників села, природна мудрість, невсипуща енергія, багатий досвід, творять достаток всього суспільства, кожного з нас.

Тому, шануючи у професійне свято хліборобів нашого району, ми вклоняємось їм низько і дякуємо за самовіддану, добросовісну щоденну працю, за те, що з року в рік галузь сільськогосподарського виробництва має стійку тенденцію до впевненого розвитку. Аграрні підприємства, фермерські, особисті господарства селян утверджують кращі традиції селянського ремесла, покращують кількісні і якісні показники в рослинництві та тваринницькій галузі, збільшуючи валове виробництво зернових та технічних культур, молока, м’яса, що забезпечує високі позиції Прилуччини в аграрній сфері області.

Бажаємо працівникам сільськогосподарської галузі, ветеранам, усім мешканцям села і надалі вагомих ужинків, міцного здоров’я, прихильної долі і добра. Нехай вирощене вами наповнює достатком кожну домівку, приносить благополуччя і злагоду в кожну родину, підносить славу роду хліборобського на благо України та рідного прилуцького краю.

Хай буде мир на українській землі, рясно колосяться щедрими врожаями ниви, а віра у те, що всі незгоди ми здолаємо і переможемо зло, наповнює високим духом любові й упевненості, що все у нас буде добре.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/