back

24 листопада 2014

Щомісячна розширена нарада в райдержадміністрації

24 листопада голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На розширеній апаратній нараді були розглянуті питання:

1. про роботу відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства райдержадміністрації;

2. про роботу архівного відділу райдержадміністрації;

3. про соціальний захист внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції;

По першому питанню виступила начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства райдержадміністрації Антоніна Стукалова, яка зупинилася на основних напрямках діяльності відділу, розповіла про проведену роботу щодо містобудівної діяльності, зокрема затвердження генеральних планів населених пунктів, позитивних зрушеннях в галузі житлово-комунального господарства смт Ладан.

По другому питанню доповідала начальник архівного відділу райдержадміністрації Валентина Потильчак, яка зробила акценти на основних напрямках роботи відділу, детально зупинилася на формуванні фондів національного архіву.

По третьому питанню доповідала начальник управління соціального захисту населення Наталія Бутко. Нею була надана інформація про виконання управлінням законодавчих актів по забезпеченню переселенців житлом та соціальними гарантіями.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.







Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/