back

26 листопада 2014

Котельні на альтернативному виді палива скоро запрацюють в смт Мала Дівиця

26 листопада голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів засідання штабу з питання забезпечення сталого енергопостачання, на якому було розглянуто питання проведення реконструкції та заміни котельного обладнання Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Реконструкція та заміна котельного обладнання має на меті забезпечити використання альтернативних видів палива, що є особливо актуальним в сучасних умовах обмеженого споживання природного газу.

На засіданні штабу визначені напрямки роботи, які вже продовж грудня дозволять перейти до використання альтернативних видів палива для бюджетних закладів, а це не лише школа, а й селищна бібліотека-філія та будинок народних традицій, які знаходяться на території Малодівицької селищної ради. Ближчим часом на засіданні профільної комісії районної ради пройде обговорення питання щодо використання приміщення котельні Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ступенів для надання послуги теплопостачання. Роботи щодо реконструкції та заміни котельного обладнання та надання послуги з теплопостачання буде здійснювати ТОВ «Українська теплопостачальна компанія».



Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадмністрації

https://legalaid.gov.ua/