back

27 листопада 2014

Прилуцькою ОДПІ надано близько 8 тис. адміністративних послуг

З початку року фахівцями Центру обслуговування платників Прилуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернігівській області надано 7,9 тис. адміністративних послуг.

Як повідомляє начальник відділу обслуговування платників податків Прилуцької ОДПІ Валентина Кривошей найбільш запитуваними залишаються послуги з видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків. У 2014 році фізичним особам – платникам податків видано понад 3,7 таких послуг. Також, видано 347 довідок про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів, які припинили підприємницьку діяльність та 106 довідок про відсутність заборгованості з податків зборів, що контролюються органами доходів і зборів.

Крім того, з початку року зареєстровано 405 книг розрахункових операцій, 397 розрахункових книжок та 65 реєстраторів розрахункових операцій, 285 книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, видано 319 витягів з реєстру платників єдиного податку, 174 довідок про взяття на облік, 215 довідок про зняття з обліку та ін.

«Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП надаються консультативні та інформаційні послуги щодо чинної системи оподаткування, адміністрування єдиного внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДФС. До послуг платників податків – комп’ютер, який підключений до мережі Інтернет і дає змогу платникам формувати та передавати звітність в електронному вигляді» - зазначає посадовець.

Послуги в ЦОП надаються щоденно в робочі дні з 09-00 год. до 18-00 год., у вівторок та четверг - з 09-00 год. до 20-00 год., у п’ятницю – з 09-00 год. до 18-00 год., субота з 09-00 до 16-00 год., неділя – вихідний.

За інформацією прилуцької ОДПІ

https://legalaid.gov.ua/