back

01 грудня 2014

Проведено урочисту церемонію нагородження призерів чемпіонату Прилуччини з футболу 2014 року

29 листопада в райдержадміністрації проведено офіційний прийом з нагоди урочистої церемонії нагородження призерів чемпіонату Прилуччини з футболу 2014 року.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, вітаючи учасників зустрічі – футболістів, їх тренерів та суддів, спонсорів проведення чемпіонату, зазначив «Сьогодні в нашому районі важлива спортивна подія – ми підводимо підсумки районного чемпіонату з футболу, ініціатором і координатором якого стала районна федерація футболу, яка з часу заснування (27 листопада 2007 року), пройшла шлях становлення і шлях активного розвитку.

Сьогодні федерація об’єднує команди усіх селищ району (Ладана, Малої Дівиці, Линовиці), восьми сіл: Малківки, Івківців, Замістя, Жовтневого, Білорічиці, Великої Дівиці, Манжосівки, Удайців, та міста Прилуки. З кожним роком зростає чисельність сільських команд, які об’єднані в любові до футболу».

Керівник зазначив, що футболісти району мають тісні зв’язки з командами Чернігівщини, сусідніх районів Полтавської області, що сприяє масовості цього ігрового виду спорту.

Важливим напрямком роботи федерації стала робота щодо облаштування футбольних полів, а вони з’явились цього року в селах Замістя, Жовтневе, облаштовується стадіон в смт Мала Дівиця.

Вшановуючи на офіційному прийому переможців і кращих гравців турніру, голова райдержадміністрації подякував усім, хто долучився до гри у футбол, за популяризацію здорового способу життя, залучення молоді до улюбленої командної гри, за внесок у розвиток спортивної інфраструктури населених пунктів району. Подякував керівник спонсорам – представникам суб’єктів господарювання, органів місцевого самоврядування за відродження кращих спортивних традицій Прилуччини. Бо саме відродження найулюбленішої командної гри – футболу, є стимулом для того, щоб мати активну громадянську позицію, виховувати патріотизм, любов до рідної землі, розвивати наш рідний прилуцький край, нашу Україну.

Привітала учасників зустрічі голова районної ради Лариса Татарченко.

На особливостях організації та проведення цьогорічного футбольного чемпіонату зупинився голова районної федерації футболу Юрій Лозовий, який разом з керівниками району провели нагородження кращих гравців, спонсорів змагань.

Завершився офіційний прийом урочистою церемонією вручення кубків та медалей переможцям чемпіонату:

3 місце – футбольний клуб «Малківка»;

2 місце – ФК «Арсенал»;

1 місце – ФК «Прилуки».

Майстерним виконанням патріотичних спортивних пісень привітали учасників зустрічі солістки естрадного гурту «Камертон».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/