back

05 грудня 2014

Виїзна прймальня в Дідовецькій сільській раді

04 грудня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів виїзну приймальню райдержадміністрації спільно з виконавчим апаратом районної ради на території Дідовецької сільської ради. У виїзній приймальні взяла участь голова районної ради Лариса Татарченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації

.

Відповідальні працівники райдержадміністрації проінформували мешканців громади по ряду питань життєзабезпечення території. Зокрема, щодо встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово – комунального господарства, інформувала Лариса Гальчук, заступник начальника управління соціального захисту населення; по питанню обмеження подачі електроенергії та надання послуг з водопостачанням на території сільської ради, проінформувала Антоніна Стукалова, начальник відділу містобудування архітектури та житлово – комунального господарства. Заступник начальника управління Держземагенства у Прилуцькому районі Костянтин Зінченко надав відповідні роз’яснення щодо вирішення питань земельних відносин.

В ході виїзної приймальні мешканці територіальної громади звернулися до Івана Тютюнника з наболілою проблемою: функціонування свердловини і водонапірної вежі, що забезпечує питною водою не тільки жителів села, а й місцеву школу. Від голови та спеціалістів райдержадміністрації жителі отримали детальний покроковий інструктаж по вирішенню даної проблеми. Також громаду турбували питання діяльності Ладанського підприємства “Пожспецмаш” та Малодівицького торфопідприємства.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/