back

05 грудня 2014

Увага переселенцям

04 грудня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник взяв участь у засіданні «круглого столу», присвяченому оперативному вирішенню актуальних питань вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, який організував Прилуцький міськрайонний центр зайнятості.

Засідання провела директор обласного центру зайнятості Лідія Падалка, а його учасниками були керівники структурних підрозділів Прилуцької райдержадміністрації та Прилуцького міськвиконкому, які задіяні у вирішенні питань вимушених переселенців. Мета круглого столу - виявлення актуальних проблем переселенців та шляхи їх оперативного вирішення.

За «круглим столом» було обговорено проблеми, які виникають з працевлаштуванням, пенсійним забезпеченням, соціальним захистом населення, яке прибуває зі східних регіонів України Враховуючи те, що діяльність служб в деякій мірі має спільні точки дотику, спеціалісти спочатку окреслили коло проблем, з якими стикаються переселенці і самі служби, а потім визначили шляхи їх вирішення.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник зазначив, що проблеми з переселенням жителів сходу існують і їх потрібно вирішувати, а місцева влада в свою чергу докладе всіх зусиль, щоб люди, які зазнали життєвих негараздів, відчули турботу з боку держави.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/