back

05 грудня 2014

Світ добра і дитячих мрій

04 грудня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник та голова районної ради Лариса Татарченко взяли участь у районному заході для дітей з особливими потребами, який організовано в рамках заходів до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями.

З нагоди цього дня районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано захід, який дав можливість дітям з особливими потребами шляхом невимушеного спілкування, розважальних заходів відчути себе такими, як і всі їх ровесники.

Були жарти, пісні, ігри, інші розваги, адже дитинство – це та пора коли все це до душі, як і теплота сердець оточуючих, що підтримують і допомагають цим дітям у життєвих труднощах.

Звертаючись до присутніх Іван Тютюнник наголосив, що наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов'язання щодо матеріального забезпечення людей з особливими потребами, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства. Голова райдержадміністрації зазначив, що на долю людей з особливими потребами випали нелегкі випробування, однак вони мужню долають труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність та оптимізм - взірець для інших.









Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/