back

05 грудня 2014

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

7 грудня відповідно до Указу Президента в Україні відзначається День місцевого самоврядування, що є свідченням оцінки держави діяльності самоврядних органів, їх ролі в управлінні економічними, соціальними і суспільними процесами.

Сільських та селищних голів, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів привітав голова районної державної адміністрації Іван Тютюнник, побажав міцного здоров’я, нових здобутків, енергії, наполегливості, підкреслив наскільки важливою і значущою є повсякденна і самовіддана робота працівників місцевого самоврядування.

Керівник зазначив, що незважаючи на непростий час сьогодення, місцеве самоврядування нашого району прагне забезпечити вирішення нагальних питань життєзабезпечення людей і цим підтверджує свої можливості щодо вирішення завдань забезпечення реалізації конституційних прав людини і громадянина. Іван Тютюнник подякував працівникам самоврядних органів за наполегливість, за небайдужість у питаннях задоволення потреб громади. Особливі слова подяки від голови райдержадміністрації прозвучали представникам сільських, селищних громад за розуміння і підтримку військовослужбовців, їх сімей, переселенців, наголосивши, що всі разом ми маємо бути єдиними, підтримувати один одного, щоб ті випробування, які випали на долю нашого народу, Української держави, ми здолали якнайшвидше.

Учасників зібрання привітала голова районної ради Лариса Татарченко, акцентувавши на тих здобутках органів місцевого самоврядування, які отримані цього року. З вітальним словом до учасників зібрання звернулись депутати обласної ради Ніна Косенко та Людмила Андрієвська, голова районної організації профспілки працівників державних установ Валентина Корнієнко.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник та голова районної ради Лариса Татарченко за підсумками трудового суперництва між сільськими та селищними радами 2014 року нагородили переможців. Перше місце виборола Обичівська сільська рада, друге - Смоська, третє – Івковецька.

В ході урочистостей грамотами, подяками та цінними подарунками були відзначені кращі територіальні громади, депутати та працівники органів місцевого самоврядування.

Виконанням патріотичних пісень привітали учасників зібрання працівники культури району.

А завершились урочистості натхненним виконанням Державного Гімну України всіма присутніми.









Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/