back

05 грудня 2014

З Днем місцевого самоврядування!

Щиро вітаємо посадових осіб органів місцевого самоврядування, ветеранів самоврядних органів, депутатів, усю районну громаду з Днем місцевого самоврядування – святом, яке встановлено в державі виходячи з ролі місцевого самоуправління, як основи народовладдя, демократичних взаємовідносин у суспільстві.

Сучасний розвиток України визначає високі вимоги до всіх, хто у щоденній, напруженій праці вирішує питання місцевого значення і ці вимоги мають посилитися, враховуючи плани щодо децентралізації влади.

Незважаючи на непростий час сьогодення, місцеве самоврядування нашого району прагне забезпечити вирішення нагальних питань життєзабезпечення людей і цим підтверджує свої можливості щодо вирішення завдань забезпечення реалізації конституційних прав людини і громадянина, розвитку місцевої демократії.

Бажаємо працівникам місцевих самоврядних органів, депутатам усіх рівнів успішної роботи, реалізації свого потенціалу в служінні державним інтересам, інтересам громади та кожного її члена.

Міцного вам здоров’я, миру і добра, нехай ваш професіоналізм і працездатність приносять вагомі здобутки в усіх справах і починаннях, оптимізму і твердої віри в гідне майбутнє України.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/