back

08 грудня 2014

Заборгована зарплата виплачується, а вихідні пройшли без надзвичайних подій

Саме озвученням цих позитивних інформацій розпочалась 08 грудня щотижнева робоча нарада у голови райдержадміністрації Івана Тютюнник, яку він провів з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Як зазначила начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко, завдяки спільним діям органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування Урядом прийняте розпорядження Кабінету Міністрів України „Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік, для спрямування місцевим бюджетам на оплату праці”, в тому числі Чернігівській області. І вже на минулому тижні район отримав 3630 тисяч гривень додаткової дотації, що дало можливість погасити борги по заробітній платі бюджетникам за ІІ половину жовтня та І половину листопада. Наступні кошти 2917 тис. грн.. дають можливість закрити виплату заробітної плати за листопад, а очікуване надходження коштів буде спрямоване на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери за грудень. Отже, незважаючи на непросту ситуацію в Україні, держава знаходить можливості, щоб не допустити станом на 01.01.2015 року простроченої заборгованості із заробітної плати в бюджетних установах.

В ході наради були обговорені питання функціонування закладів освіти та медицини, перебіг опалювального сезону, питання переселенців, пасажирських перевезень, планування роботи на наступний рік та ряд інших питань життєзабезпечення території.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Іван Тютюнник дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/