back

12 грудня 2014

Таємниці Голубових поселень

Книгу під такою назвою було презентовано 11 грудня у стінах Голубівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Її автор - Анатолій Суховерський, місцевий письменник-краєзнавець. Працює Анатолій Михайлович в Голубівській сільській бібліотеці. З його пера вийшли дві науково-популярні книги: «Голубівка» та «Джерела пам’яті».

А ще він автор роману «Дорога без кінця».

На презентацію нового видання в затишне приміщення школи зібралися ветерани Другої світової війни, «афганці», учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, орденоносці, жителі села Голубівки. Всі ті, або родичі тих, хто стали героями книги.

Сельчани із задоволенням ознайомились із історією написання книги та дякували депутатам Івковецької сільської ради, сільському голові за сприяння у виданні книги. Програма підтримки місцевих авторів, що прийнята сільською радою дає можливість підтримувати місцевих авторів – жителів сіл Голубівки та Івківець. Це саме завдяки цій програмі у 2014 році побачила світ чергова книга письменника-краєзнавця, лауреата літературно-мистецької премії імені Любові Забашти та поетеси Наталі Джерельної.

Присутні отримали книги з автографом автора та дякували за потрібну, актуальну книгу. Анатолій Михайлович вручив книги і тим, хто не зміг за станом здоров’я прибути на таку важливу подію в житті села. Отримали книги внуки тих сельчан, про дідів яких написано в «Таємницях Голубових поселень». Видання надано обласним, районним, сільським бібліотекам, музеям, найбільшим національним книгосховищам.

В презентації книги взяли активну участь педагогічний та учнівський колективи Голубівської школи.









Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

апарату райдержадміністрації за інформацією А.Суховерського

https://legalaid.gov.ua/