back

15 грудня 2014

Щотижнева робоча нарада в райдержадміністрації

15 грудня голова райдержадміністрації І.Тютюнник провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєзабезпечення району, визначені завдання тижня, що розпочинається.

В ході наради були обговорені питання функціонування закладів освіти та медицини, перебіг опалювального сезону, питання переселенців. Окремим блоком були розглянуті фінансові питання, роботи промислових підприємств. Зокрема було відмічено, що за підсумками 11 місяців цього року зростання виробництва відбулося на ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний» та ПрАТ «Прилуцький птахокомбінат» , допущено спад виробництва на ТОВ з-д «Пожспецмаш» та ТОВ ВКП «Прилуки – Агропереробка». Обговорені в ході наради питання відключення електроенергії, організації проведення святкових заходів для дітей району до Дня Святого Миколая. Голова райдержадміністрації доручив приділити особливу увагу дітям загиблих в АТО, військовослужбовців, переселенців, дітям-сиротам, позбавлених батьківської опіки та піклування.

18 грудня в районному будинку культури для дітей пільгових категорій пройде театралізоване дійство до Дня Святого Миколая.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/